Les inscripcions estan tancades

Bones pràctiques per a crear aliances en solidaritat amb persones o col·lectius marginalitzats 

Xerrada d'expertes dins del marc del Curs triennal de facilitació de grups

Sessió presencial i online

Amb Nontokozo Sabic

 Com fer ús del nostre  poder, del  nostre rang i dels dels privilegis per a poder generar un impacte de canvi per aquelles persones que es troben sistemàticament marginalitzades.  

Informació pràctica


Calendari

27 de juny

Horaris

De 18 a 19.30 h

Estructura de la xerrada

1 sessió de 1,5 hores


Idioma

Anglès amb traducció simultània al català

Format 

Presencial i online 

Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10 (Espai amb accessibilitat)

Preu

Xerrada gratuïta

Sobre la xerrada

Quan parlem d'aliances, parlem de com fer ús del nostre poder, del nostre rang i dels privilegis per a poder generar un impacte de canvi per aquelles persones que es troben sistemàticament marginalitzades.

Per què és tan important que puguem ser persones aliades en aquest moment conscientment?  Com a facilitadores, si no comprenem quines són i com funcionen les opressions sistèmiques i com aquestes afecten els altres individualment i en grups, hi ha més probabilitats que acabem generant més dany que solucions.

En aquesta xerrada, oberta a tothom, parlarem i debatrem amb la Nontokozo Sabic sobre com ser aliades de persones o col·lectius marginalitzats. Abordarem quins són els diferents tipus d'aliances i solidaritat, pràctiques i primers passos que es poden donar com a persones aliades, i quins són els reptes de ser una "bona" aliada.

Aquesta xerrada forma part del Curs triennal de facilitació de grups, formació coorganitzada per Fil a l'agulla i l'Escola de Treball de Processos.


Formadora

Odoo • Imatge i text

Nontokozo Sabic

Nontokozo té formació en negocis i gestió d’esdeveniments, també s’ha format com a assessora d’hospici i terapeuta corporal.

Iniciada en les tradicions ancestrals xamàniques de la seva tribu, va estudiar budisme i va practicar com a monja budista. També estudia diferents mitologies col·laboratives en facilitació, gestió de projectes i grups.

Membre dels comuns d’Europa, actualment implicada en diverses organitzacions que promouen formes de vida sostenibles i regeneradores. Advoca pel clima i la justícia social, la vida comunitària, la diversitat i la curació i la reconciliació Nord/Sud, utilitzant els principis d’UBUNTU. 


És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.