Les inscripcions estan tancades

Què vol dir liderar organitzacions en el món actual?

Seminari de gestió democràtica i cures a les organitzacions

Online

 Formació per a repensar els nostres models de funcionament 

i cultures internes

 

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 14 DE FEBRER

Informació pràctica


Calendari

15 de febrer de 2024

Horaris

Dijous de 9.30  a 13.30 h

Estructura del seminari

1 sessió de 4 h 

Idioma

Català

Format

Online


Preu

60 €

Què vol dir liderar organitzacions en el món actual?


Cada vegada són més les organitzacions que constaten la necessitat de repensar el sentit i l’estil dels lideratges. Els lideratges entesos des de la lògica tradicional ja no donen resposta a les necessitats de les organitzacions en el context actual i de canvis socials. 


Ara bé, què vol dir liderar organitzacions en el món actual? I què necessitem per portar-ho a la pràctica? 

Se'ns planteja, per un costat, el repte de definir o construir imaginaris nous o diferents entorn del lideratge alhora que la necessitat de desenvolupar habilitats i eines per portar-lo a la pràctica. 


En aquesta formació compartirem una visió i mirada entorn del lideratge organitzacional així com eines i habilitats concretes per exercir-lo.


A qui va dirigit:


Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals. 

 

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.