Les inscripcions estan tancades

Què fem amb els conflictes a la feina?

Seminari de gestió democràtica i cures a les organitzacions

Online

 Formació per a repensar els nostres models de funcionament 

i cultures internes

 

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL SEMINARI: 17 D'ABRIL

Informació pràctica


Calendari

18 d'abril de 2024

Horaris

Dijous de 9.30  a 13.30 h

Estructura del seminari

1 sessió de 4 h 

Idioma

Català

Format

Online


Preu

60 €

Què fem amb els conflictes a la feina?


“A la feina venim a treballar, no a gestionar conflictes”. Si bé és cert que el motiu que ens ajunta en una organització és desenvolupar un projecte que té un propòsit determinat i que es concreta en una sèrie de funcions i tasques, a vegades són les tensions o els conflictes no gestionats les que dificulten o interfereixen a l'hora de donar una resposta eficient al nostre propòsit. Sota aquesta lògica els conflictes es converteixen en impediments que ens dificulten avançar. 


Alhora diríem que els conflictes, més enllà dels impediments, són l'expressió de la diversitat que ens reta a trobar maneres creatives de continuar fent equip. 


Tenir eines per gestionar i facilitar els conflictes doncs no és només una qüestió de benestar i eficàcia sinó també el que permet que un equip estigui realment cohesionat i connectat amb el seu propòsit.  


En aquesta formació volem fer un gir de 180º a la visió dels conflictes organitzacionals per obrir un paradigma que ens ajudi no només a entendre’ls i gestionar-los, sinó a treure tot el potencial i la informació que contenen per fer avançar a l'organització.A qui va dirigit:


Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals. 

Formadora


Núria Danés Darnell

Llicenciada en Sociologia, postgrau en Polítiques Socials i Comunitàries i Diplomada en Treball de Processos. Acompanyo persones, grups i organitzacions en diferents moments del seu camí, i especialment en els moments de repte. Tinc experiència en l’àmbit comunitari i en el desenvolupament organitzacional, on dono suport a viure els desafiaments, els conflictes o els moments de canvi des de la curiositat i l’aprenentatge. Gaudeixo aprenent cada dia de la potencialitat i creativitat dels moments difícils, així com del misteri que els acompanya. Em sento afortunada de viure en un entorn a tocar de natura, sentir-m’hi part i en interconnexió.  


 

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.