Les inscripcions estan tancades

Lideratge conscient al món educatiu

Eines personals i col·lectives per a impulsar canvis

Sessió Online

Amb Sara Carro Ibarra

El lideratge que et permet connectar amb tu i amb el teu potencial per posar-te al servei del canvi de forma sostenible i eficient 

Informació pràctica


Calendari

14 de novembre

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Format 

Online

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Moltes persones que agafeu el repte de formar part d’un equip directiu us trobeu amb moltes idees i poques eines per impulsar el canvi que voleu.

Liderar un equip de persones cap a objectius comuns no és una feina fàcil. En aquest monogràfic volem compartir-vos algunes estratègies per impulsar els canvis als centres educatius de manera democràtica i eficient.

Sabem que el model jeràrquic tradicional ha caducat, però engegar les estructures i instal·lar noves cultures relacionals, on el poder estigui més distribuït i totes les persones estiguem més en contacte amb la nostra capacitat d’incidir, és un gran repte. Les resistències que ens trobem semblen obstacles infranquejables que ens fan actuar de la manera que no desitgem, i es generen distàncies amb persones i parts dels equips que semblen, també, infranquejables.

Aquest monogràfic pretén donar suport a les persones i els equips que volen posar el seu potencial al servei del canvi de forma sostenible, que volen prendre el poder per fer un ús diferent del que s’ha fet fins ara.

Hi ha la creença que el lideratge efectiu és aquell que s’exerceix marginant la vida privada i desconnectant de la vulnerabilitat, l’emoció i d’altres aspectes fonamentals de l’ésser humà. Volem posar-lo en qüestió.

Amb aquest monogràfic volem promoure el lideratge que permet estar connectades amb nosaltres mateixes, de manera integral. D’aquesta manera exercirem la nostra capacitat d’incidir d’una manera efectiva i, al mateix temps, humana i responsable cap als altres, cap a nosaltres i cap al planeta (si és que es pot separar).


Formadora

Odoo • Imatge i text

Sara Carro Ibarra

Educadora, formadora y facilitadora. Llicenciada en Història, postgraduada en Cultura de Pau i Diplomada en Treball de Processos. Fa molts anys que intervinc com a facilitadora en el món educatiu. Estic interessada a acompanyar a les organitzacions, com les escoles i centres educatius, a caminar el seu camí i descobrir el potencial que amaguen les tensions i els conflictes. M’importa com ens tractem i tenir en compte tant els processos com els resultats. Generar ambients inclusius i comunitats que atenguin les dinàmiques de discriminacions és el que m’apropa més al sentit de la meva feina. També m’agrada el món dels somnis, dels mites i la fantasia. He publicat dos contes infantils: Cua de Sirena i Pessigolles, sóc coautora al llibre: Teixir comunitats i autora del manual per a professorat: el arte de aprender a tratar-se bien.


És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.