Les inscripcions estan tancades

La síndrome de la impostora [Online]

Superant els dubtes sobre la pròpia vàlua

Sessió Online

Amb Núria Danés Darnell

Un taller per revisar en comú quines són les creences que ens limiten a l'hora d'exercir el nostre lideratge 

Informació pràctica


Calendari

Dimecres 27 de setembre

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Format

Online


Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Des de Fil a l’agulla entenem el lideratge com la capacitat d’incidir, de transformar positivament les nostres organitzacions i el món. Què passa quan aquesta capacitat d’incidència es veu amenaçada per les nostres pròpies creences? Poden haver-hi molts factors que ens impedeixen exercir un lideratge positiu a les nostres organitzacions, i un d’ells és l’anomenada “síndrome de la impostora”. 

Amb aquesta formació proposem explorar totes les creences associades a aquesta síndrome, el “no en sé prou, m’haig de preparar més”, “qui sóc jo per fer aquesta proposta?”... I el patiment que ens generen, en forma d’esforç per estar a l’altura, o en forma de dubtes sobre la pròpia vàlua. 

La síndrome de la impostora té orígens estructurals que tenen a veure amb la manera en què tradicionalment hem entès el lideratge. El fet de desxifrar com estan operant aquestes creences ens ajudarà, en aquest curs, a identificar possibles vies de treball, tan personal com en el si de les organitzacions, per tal de no desaprofitar el talent que ja tenim i fer efectiu tot el potencial de les persones i dels equips.

Aquest monogràfic va adreçat a dones, persones trans i persones no binàries.


Formadora

Odoo • Imatge i text

Núria Danés Darnell

Llicenciada en Sociologia, postgrau en Polítiques Socials i Comunitàries i Diplomada en Treball de Processos. Acompanyo persones, grups i organitzacions en diferents moments del seu camí, i especialment en els moments de repte. Tinc experiència en l’àmbit comunitari i en el desenvolupament organitzacional, on dono suport a viure els desafiaments, els conflictes o els moments de canvi des de la curiositat i l’aprenentatge. Gaudeixo aprenent cada dia de la potencialitat i creativitat dels moments difícils, així com del misteri que els acompanya. Em sento afortunada de viure en un entorn a tocar de natura, sentir-m’hi part i en interconnexió.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.