Les inscripcions estan tancades

La facilitació de conflictes

Aprenent de les tensions

Amb Neus Andreu Monsech

Amb les eines i actituds necessàries podem aprendre a atendre els conflictes a temps i a convertir-los en fonts d’aprenentatge, informació i cohesió. 


 

Informació pràctica


Calendari

Dissabte 11 de novembre

Horaris

De de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h

Estructura del taller

1 sessió de 7 hores


Idioma

Català

Format 

Presencial al local de Fil a l'agulla. Carrer de Sants 10, de Bacelona

Preu

80 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Els conflictes són una realitat que no podem evitar, i ben portats són un símptoma de salut democràtica. Són una expressió de la nostra diversitat. 

Podem prevenir que arribin a ser intractables, podem prevenir el deteriorament de les relacions i la toxicitat dins els nostres equips i organitzacions, però el conflicte no el podem evitar. 

Amb les eines i actituds necessàries podem aprendre a atendre els conflictes a temps i a convertir-los en fonts d’aprenentatge, informació i cohesió. 

Durant aquesta formació donarem algunes claus per poder construir resiliència al voltant del conflicte a través de marcs conceptuals i eines concretes. 

Parlarem de...

  • Què és el conflicte i quina és la seva funció

  • Mirada sistèmica dels conflictes

  • La relació amb el conflicte: la base per poder-lo abordar

  • Les fases del conflicte 

  • El paper de la facilitació en la gestió de conflictes

Formadora

Odoo • Imatge i text

Neus Andreu Monsech

Llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos, facilitadora, formadora, consultora organitzacional i una líder apassionada i inspiradora. La seva passió és treballar al límit dels sistemes, donant suport a organitzacions, comunitats i grups en temps de canvi o crisi. Està profundament inspirada pel treball de processos, l'ecofeminisme i els enfocaments restauratius en la gestió del conflicte. Durant els últims 20 anys, el seu treball s'ha centrat en la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu, la violència de gènere, l'educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l'emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. És cofundadora i directora de Fil a l'agulla.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.