Les inscripcions estan tancades

Ser home en el món d’avui: reptes i mirades noves. 

1r mòdul del Curs de Feminisme per a homes

1a edició | Barcelona

Un curs per comprendre i reconèixer els privilegis que el masclisme otorga i poder-los posar al servei de la construcció d’una societat més igualitària


 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'T AL MÒDUL: 12 DE FEBRER DE 2024

Informació pràctica


Calendari

13 de febrer de 2024
Horaris

Dimarts de 17 h a 20 h

Estructura del curs

1 sessió de 3 h (Aquest mòdul forma part del Curs de Feminisme per a homes)

 

Idioma

Català

Format

Presencial al local de Fil a l'agulla. Carrer de Sants 10, de Bacelona

Preu

50 €


Presentació del mòdul: Ser home en el món d’avui: reptes i mirades noves. 

Per primera vegada a la història els homes se senten interpel·lats i en algunes ocasions incòmodes i violentats per estar situats al punt de mira. 

Gràcies a la feina incansable de les feministes al llarg de la història estem arribant al punt en què en alguns llocs del món la violència masclista està sent assenyalada, aturada. Això ha desubicat a molts homes. Ha generat reaccions diverses, des de l’antifeminisme fins a reaccions de culpa paralitzadora.

És fonamental que els homes trobin un posicionament responsable, proactiu i humil davant la violència masclista. Cal trobar respostes col·lectives a les següents preguntes: quin tipus d’home vull ser, que aporti a la causa feminista? De quina manera puc ser un referent diferent dels que he tingut fins ara, per als homes d’avui i per als homes de demà? Com puc incloure la dimensió de les cures a la meva vida sense renunciar a qui he sigut jo fins ara? Estan les cures renyides amb el poder masculí?

           És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

           Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.