Les inscripcions estan tancades

Facilitació i gestió del canvi 

Aprenent a adaptar-nos sense deixar de ser  

Amb Neus Andreu Monsech

Les organitzacions necessiten tenir la flexibilitat i la capacitat d’adaptació que el món actual demana, sense perdre la direcció i el sentit clar de la seva existència


 

Informació pràctica


Calendari

Dissabte 28 d'octubre

Horaris

De de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h

Estructura del curs

1 sessió de 7 hores


Idioma

Català

Format 

Presencial al local de Fil a l'agulla. Carrer de Sants 10, de Bacelona

Preu

80 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el curs

El context actual és altament canviant i incert. És difícil de preveure el que passarà.

Les persones i les organitzacions hem d’aprendre a gestionar els canvis constants que el context ens demana per poder resilir. Necessitem aprendre a tenir benestar enmig de les turbulències del món actual i també instal·lar capacitats en les organitzacions que les permetin tenir la flexibilitat i capacitat d’adaptació que el món actual demana, sense perdre la direcció i el sentit clar de la nostra existència. 

En aquest curs donarem algunes claus per poder entendre com funciona el canvi, quines eines i actituds demana per poder-lo facilitar de forma sostenible. 

Parlarem de...

  • La importància de la connexió amb la visió i el propòsit. Saber identificar el que no ha de canviar

  • Indicadors de la necessitat de canvi

  • La gestió de les resistències i les tensions consustancials al canvi

  • Les diferents vivències al voltant dels moments de canvi: la gestió del benestar

  • El paper de la facilitació en la gestió del canvi


Formadora

Odoo • Imatge i text

Neus Andreu Monsech

Llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos, facilitadora, formadora, consultora organitzacional i una líder apassionada i inspiradora. La seva passió és treballar al límit dels sistemes, donant suport a organitzacions, comunitats i grups en temps de canvi o crisi. Està profundament inspirada pel treball de processos, l'ecofeminisme i els enfocaments restauratius en la gestió del conflicte. Durant els últims 20 anys, el seu treball s'ha centrat en la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu, la violència de gènere, l'educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l'emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. És cofundadora i directora de Fil a l'agulla.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.