Les inscripcions estan tancades

Eines per a la prevenció i gestió de l’estrès  

T’agradaria començar bé després de vacances?

Sessió Online

Amb Anna Espadalé Grabulosa

Volem generar un espai per poder compartir com ens sentim a la feina, entendre més com funciona l’estrès i aprendre a identificar més quins són els símptomes que experimentem per poder-los detectar


 

Informació pràctica


Calendari

12 de setembre

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Format 

Online

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Acabes les vacances i et costa molt tornar a treballar? T’agradaria que no hi hagués tant de contrast entre les vacances i la resta de dies? Et fa por entrar a la roda i tornar-te a sentir sobrepassada, sense energia, molt cansada? Necessites suport per gestionar l’estrès?

En aquesta sessió volem generar un espai per poder compartir com ens sentim a la feina, entendre més com funciona l’estrès i aprendre a identificar més quins són els símptomes que experimentem per poder-los detectar. 

També aprendrem a identificar què és allò que ens estressa i compartirem eines i recursos per relacionar-nos millor amb la pressió interna i externa que sovint organitza el nostre dia a dia. També donarem algunes eines d’organització i gestió del temps perquè us puguin ajudar en aquest inici de curs. 

Formadora

Odoo • Imatge i text

Anna Espadalé Grabulosa

Sóc psicòloga formadora, facilitadora i consultora organizacional. Acompanyo persones, equips i organitzacions a incorporar les cures i la gestió democràtica. L’estrès és un tema que em preocupa i m’interessa especialment perquè l’he viscut (i patit) en experiència pròpia i he acompanyant persones i organitzacions a gestionar-lo. M’agrada generar espais on poder compartir i aprofundir en maneres de poder viure i treballar que siguin més sostenibles. Sóc coautora al llibre Teixir comunitats, editat recentment per Pol.len i Fil a l’agulla, on escric un capítol sobre l’estrès.  És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.