Les inscripcions estan tancades

Des d'on vull exercir el meu activisme?

La llavor que sembrem

Sessió Online

Amb Laura Marbiol

 Eines de treball i resiliència personal per a la transformació social 

Informació pràctica


Calendari

10 de juliol

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Format 

Online

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Per fer realitat el món que volem cal que construïm aquest món alhora dins i fora de nosaltres.  Com combinar la transformació en el jo-nosaltres-totes?

El treball personal i la revisió de les dinàmiques grupals són imprescindibles per desfer-nos de tot el que hem integrat sense adonar-nos-en dels sistemes de dominació en els que vivim i així viure segons els paràmetres que volem instaurar.

Per a fer això és imprescindible tenir eines per identificar quan estem operant des de les velles lògiques, ser capaces de rebre feedback i crítiques, de ser resilients, d'aprendre, poder renunciar a moments a la nostra identitat de persona conscient i "lliure" dels sistemes que volem canviar sabent que la transformació és un camí constant.

Alhora, és essencial la força de confiar en les llavors que hem sembrat i sembrem en nosaltres i els altres per a fer florir els canvis que volem recollir.

Formadora

Odoo • Imatge i text

Laura Marbiol

Diplomada en Educació Social. Formant-se en el Diploma de Treball de Processos des del 2014. Actualment formadora i facilitadora a Fil a l’agulla. Tant en l’àmbit professional com personal, l’apassionen els grups, els processos d’apoderament, de presa de responsabilitat i de transformació. Li agrada acompanyar els grups i les persones a conèixer-se i a trobar-se amb tot el que són, tant des del que és potent i bonic com difícil. El que més gaudeix de ser facilitadora són aquells moments on sembla que la màgia passi, i que allò que estava estancat o tens, torna a fluir.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.