Les inscripcions estan tancades

Ambients inclusius: Privilegi blanc. Prevenció i atenció de les discriminacions II  

9è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 13 DE MARÇ

Informació pràctica


Calendari

14 de març de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

Una sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: Ambients inclusius: prevenció i atenció de les discriminacions II  

No volem ser racistes, però el món ho és i negar-ho no evita les pràctiques i comportaments racistes que existeixen i que perpetuem sense ni adonar-nos-en. Som totes persones blanques? Són les persones blanques les que liderem l'organització? Generem espais segurs per a tothom? Afrontem les discriminacions i les microviolències?
En aquest mòdul posarem el focus sobre l’eix del racisme i el privilegi blanc per poder tenir una consciència i una pràctica antiracista en les nostres organitzacions. Reflexionarem sobre què vol dir ser blanques, què és la supremacia blanca i de quina manera la tenim internalitzada dins nostre i en les nostres organitzacions. Identificarem els racismes i els microracismes que exercim de forma quotidiana. I aprendrem com afrontar la fragilitat blanca, que ens fa sentir culpables i ens paralitza, per veure què podem fer cadascú de nosaltres per prendre responsabilitat i generar espais més segurs, justos i inclusius per tothom.


A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.