Les inscripcions estan tancades

L'organització i el món

14è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 29 DE MAIG

Informació pràctica


Calendari

30 de maig de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: L’organització i el món

Considerar l’organització en relació amb l’entorn, des d’allò més immediat, el territori on està ubicada, fins al sistema social i humà més ampli o l’ecosistema del qual forma part, el planeta terra. Entendre aquestes relacions basades en la interconnexió i la sostenibilitat ens permet veure l’organització més enllà, repensant quin tipus de relació volem amb l’entorn. Alhora que ens permet llegir la vida de l’organització en diàleg amb el context social i històric, des d’una mirada sistèmica i ecològica.
La mirada sistèmica ens permet posar sobre la superfície els patrons de funcionament en l’estructura d’una organització per observar-los, facilitar la seva comprensió, i, en cas necessari, crear modificacions per establir noves vies de solució a problemes existents.
Aprendrem a llegir els canvis o estadis organitzacionals en relació amb el moment històric i social i a desenvolupar una visió ecològica i d’interconnexió de les nostres organitzacions amb l’entorn.   

 

A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.