Les inscripcions estan tancades

Eines per la gestió del canvi 

13è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 15 DE MAIG

Informació pràctica


Calendari

16 de maig de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: Eines per la gestió del canvi 

Els canvis formen part de la vida de les organitzacions. Poden ser canvis que ens vinguin de fora com una pandèmia o un canvi social i econòmic o poden ser canvis que es produeixen o que volem impulsar des de dins, des de noves incorporacions, nous projectes fins a nous model organitzatius.
Per poder fer els canvis d’una manera més cuidada i eficient ens pot ser molt útil tenir un marc i unes eines de gestió del canvi. Aquestes eines ens ajuden a poder identificar els senyals per tenir un major consens de la necessitat del canvi, entendre i gestionar les resistències i les crítiques que se’n puguin derivar i crear espais d’innovació i creativitat que involucrin a tothom en la creació de noves formes d’organitzar-nos sense perdre l’essència de l’organització.
Per això, també cal un lideratge al servei del canvi. Obert al feedback intern i extern. Que sàpiga reconèixer les oportunitats en els reptes que sorgeixen. I que tingui eines per gestionar les resistències i entendre quina és la visió útil que aporten.
En el mòdul explorarem algunes d’aquestes eines i habilitats que es necessiten per adaptar-nos a un món canviant.  


A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.