Les inscripcions estan tancades

Models organitzatius i de governança democràtica

12è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 1 DE MAIG

Informació pràctica


Calendari

2 de maig de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

Presentació del mòdul: Models organitzatius i de governança democràtica

Els sistemes d'organització i de governança són una peça clau pel bon funcionament de l'organització. Per una banda, determinen qui fa què, com es prenen les decisions i quin és el grau d’implicació i de participació de les persones membres. Per altra banda, regulen les normes de funcionament conjuntes, els salaris, les condicions laborals i processos tan importants com el d’entrada i sortida de persones.
Per això és important crear marcs organitzatius que siguin clars i transparents, que responguin a les necessitats de l’organització i que promoguin l’empoderament, el compromís i la responsabilitat de les persones.

També és important que les persones que lideren guanyin habilitats per poder tenir més consciència sobre com i quan obrir processos de presa de decisions tenint en compte la importància de la participació i de l’eficiència, cuidant les expectatives per no generar frustració i tenir eines per poder tancar, quan és el moment, per tal de poder avançar i cuidar les necessitats de tota l’organització.

En la sessió compartirem models organitzatius i processos de governança inspiradors per regular aspectes com l’escalat salarial, les entrades i sortides de persones, l’elecció de càrrecs, etc. I donarem eines per la presa de decisions i la promoció de la participació que tinguin en compte l’eficiència i la cura de les persones i l'organització.  

 

A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.