Les inscripcions estan tancades

Cultura organitzativa i comunicació

10è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 3 D'ABRIL

Informació pràctica


Calendari

4 d'abril de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

Una sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: Cultura organitzativa i comunicació

La cultura organitzativa fa referència al conjunt de valors, creences, actituds i comportaments compartits pels membres d'una organització. I afecta en aspectes com la manera en la qual interactuen els membres de l'organització entre si i amb l'entorn, com es prenen les decisions i es resolen els conflictes, la satisfacció laboral i l'exercici general de l'organització.
Les organitzacions i els seus lideratges poden modelar i establir una cultura organitzativa saludable i efectiva a través de la creació de polítiques, processos i pràctiques que donin suport als valors i comportaments desitjats. També poden utilitzar una comunicació efectiva per fomentar l'adopció d'una cultura organitzativa positiva. Els sistemes creixen i es desenvolupen quan la informació flueix. Quan la cultura és la de callar, de silenciar, de no permetre certes converses o senzillament no propiciar-les, perdem contínuament oportunitats de créixer i desenvolupar-nos com a professionals i també com a organitzacions.
En aquesta sessió posarem el focus en eines i estratègies per fomentar una cultura organitzacional positiva, constructiva i saludable. I coneixerem eines per facilitar un estil comunicatiu que sigui honest, respectuós i responsable. També veurem quins espais i mecanismes ens poden ajudar a promoure la comunicació interna dins dels equips, entre diversos equips i rols i en el conjunt de l'organització.

A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.