Les inscripcions estan tancades

Conflicte a les aules:
Com treballar amb les conductes que més et posen al límit 

Eines per a la gestió dels conflictes al món educatiu

Sessió Online

Amb Sara Carro Ibarra

En aquest monogràfic donarem algunes idees que poden ajudar-te a bregar situacions conflictives conservant la teva salut i el benestar del grup


 

Informació pràctica


Calendari

28 de setembre

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Format 

Online

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Ja sabem que el conflicte és inevitable, que forma part de la vida del centre educatiu, que no es tracta de conflictuar menys sinó d'aprendre a conflictuar millor… Però què faig amb aquella/es persona/es que em treuen de polleguera?

En aquest monogràfic donarem algunes idees que poden ajudar-te a bregar amb aquestes situacions conservant la teva salut i el benestar del grup.

Parlarem de...

- Prendre consciència de quins són els nostres límits

- Estratègies i recursos per trobar el nostre centre en aquelles situacions que més ens desestabilitzen 

- Posar en comú algunes experiències 

- Com lidiar amb les crítiques i les acusacions que més ens afecten i ens fan reaccionar

- Què és allò que podem aprendre del que ens pertorba

Formadora

Odoo • Imatge i text

Sara Carro Ibarra

Educadora, formadora y facilitadora. Llicenciada en Història, postgraduada en Cultura de Pau i Diplomada en Treball de Processos. Fa molts anys que intervinc com a facilitadora en el món educatiu. Estic interessada a acompanyar a les organitzacions, com les escoles i centres educatius, a caminar el seu camí i descobrir el potencial que amaguen les tensions i els conflictes. M’importa com ens tractem i tenir en compte tant els processos com els resultats. Generar ambients inclusius i comunitats que atenguin les dinàmiques de discriminacions és el que m’apropa més al sentit de la meva feina. També m’agrada el món dels somnis, dels mites i la fantasia. He publicat dos contes infantils: Cua de Sirena i Pessigolles, sóc coautora al llibre: Teixir comunitats i autora del manual per a professorat: el arte de aprender a tratar-se bien.


És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.